Hur Antikens Grekland Behallde Deras Ansiktsvard
De flesta skulle säga "bara om de betalas 1 miljon dollar", för du ser ingen gillar sniglar, de är långsamma och värdelösa. Men precis som allt som skapats av ett Supreme Being, har sniglar också någon form av syfte. Föreställ dig en snigel som kryper och suger ut slim, eftersom den drar sin kropp i sitt tunga skal, tungt för sin kropp som det är.
facial-man.jpg

Denna mycket slim som gör de flesta människor om inte alla sanna människor cringe, är ansiktsbehandling Göteborg den sak som främjar smidig hud. Denna trend har spridit sig hela Korea, säger Dr. Yoon under det senaste decenniet. Det har visat sig att hudytan känns mjukare efter att ha haft kontakt med utsöndringen.

Varför inte ta en snigel idag från din bakgård och känna tio gånger yngre med polerad slät hud? Är det därför var grekerna var så kloka och raffinerade att de till och med idag ger sådana insiktsfulla ideologier och tullar? Det kan mycket väl vara tanken, men definitivt inte mat för konsumtion!

Förvånansvärt nog slutade de forntida grekernas excentriciteter inte där, de gick faktiskt så långt som att använda krokodiluttag. Det här ovanpå ansiktsvården är lite där ute, säger du inte?

Du måste erkänna att krokodilutsläpp eller något utbrott för den delen är en hemsk idé för ansiktsvård! Men som studier har visat under de senaste årtiondena, ger den djurs sekretion rika näringsämnen i ansiktet och kan sprida de torra hudcellerna efter en kall tvättning när de sprids som smör på en skiva bröd. Skönheten eller skräcken att använda krokodiluttag är att den kan användas precis som vilken annan ansiktsgrädde som helst. Döm aldrig en bok genom dess omslag, bara tänka på Beast from Beauty och The Beast, även han, hade ett vackert utseende efter sin omvandling. Att använda denna kräm kan också ge dig någon typ av omvandling, förhoppningsvis en du kommer att vilja.

Except for the 11th edition American History pages, the content of this site is copyright © 2010 by WikiNotes.wikidot.com and may not be copied or redistributed. It is protected at www.myows.com.