Ansiktsoevning Aer Det Ett Bra Alternativ Till Plastikkirurg
Ansiktsövning är en metod som används för att komma ihop med musklerna för att ge ditt ansikte ett mer tonat och upplyftat utseende. Precis som vi övningar för att göra vår kropp tätt och fast, kan vi skörda samma fördelar genom att utöva vårt ansikte. Många människor anser inte eller har inte ens hört talas om ansiktsövningar eftersom det inte är något som diskuteras regelbundet.
deep_tissue_1_6362a5a8-6089-46e5-8e64-6bfdc1b4a732_1024x1024.png?v=1501225766

Plastikkirurgi erbjuder en viss grad av framgång som kan ses på kortare tid vilket ansiktsbehandling Göteborg lockar vissa individer som vill ha resultat nu. Denna metod är dock dyr för de flesta och så många väljer billiga och mindre invasiva lösningar som botox eller injektioner som innehåller fullers som kan vara i upp till ett år. Det finns många medicinska framsteg som gör riktiga framsteg inom kosmetisk kirurgi. I vissa fall kan plastikkirurgi vara en nödvändig kurs för dem som befann sig i en allvarlig olycka eller har medicinska problem som helt enkelt inte kan ignoreras.

Vid korrekt användning kan ansiktsövningar lägga till ett vackert alternativ till sina dyrare motsvarigheter. Många tror inte att det finns stora fördelar för dessa övningar, främst för att du inte kommer att se omedelbara resultat. Vi lever i en värld där människor är så otåliga och vill bara ha omedelbar tillfredsställelse. De tar inte tid att göra dessa övningar eller kommer att sluta kort därefter eftersom de känner att de inte ser någon förändring. Tålamod är nyckeln när du utför dessa övningar och när du är klar kan det vara en bra långsiktig investering på hur du ser ut.

Ansiktsövningar görs genom att placera fingrarna vid vissa tryckpunkter på ansiktet medan du lägger motstånd för att arbeta musklerna effektivt. Det finns övningar som behandlar alla problem som kan fixa rynkor, gör huden mer hård och ger oss en naturlig glöd på grund av att blodcirkulationen fortsätter under övningarna. Tänk på följande övningar:

Ögonlyftar
Ögonlyftar görs genom att placera fyra fingrar strax under varje ögonbryn och sträcka upp det så högt som möjligt. Medan dina fingrar sträcker dina ögonbryn upp försök att stänga dina ögon fyra tio sekunder och släpp sedan och försök igen för tio fler reps. Du kommer inte tro på skillnaden först efter några dagar av konstant repetition.

Skratt linje / Nasolabial veck
Dessa är de linjer som sträcker sig från sidan av näsan på näsan helt ner till munnen. Dessa linjer gör att du ser trötta eller ledsna när du inte är. Det kan vara svårt eftersom dessa linjer är svåra att bli av med. Börja med att placera dina indexfingrar på linjerna vertikalt och höja dem tills de är horisontella. Gör sedan din mun som att det blåser ut ett ljus och fortsätt att göra dessa reps. Gör detta i minst två minuter. Inte bara kommer de att minimera utseendet på dina veck, men ger dig också högre kindben.

Höga kindben
En metod är att suga i dina kindar för att likna ett fiskansikte, och försök sedan le. Du borde känna bränningen som du bygger motstånd i dina kinder och de får ett bra arbete. En annan är att blåsa ut dina kindar som om de är fyllda med vatten och sedan flytta luften in i munnen från sida till sida som om du har muntvätt. Denna övning hjälper faktiskt till att minska fett på ditt ansikte också.

Dessa är bara några av många övningar som du kan utföra för att ge dig den som behövs. Kom ihåg att när du gör ansiktsövningar måste du göra dem ofta så att ditt ansikte inte kommer att ta hand om sagginess. Resultat kan ses på bara några dagar men du måste fortsätta att göra dem. Ju mer du gör dem desto bättre ser du ut och så småningom behöver du inte göra dem så ofta, bara ett par dagar i veckan för underhåll. Fullständiga resultat kan ses på sex månader med kontinuerlig användning. Vissa ansiktsexperter tror att du kommer att se full fördel på ungefär sex månader.

Except for the 11th edition American History pages, the content of this site is copyright © 2010 by WikiNotes.wikidot.com and may not be copied or redistributed. It is protected at www.myows.com.