Ansiktsbehandling Foersummelse
Sögande ansikten och rynkor handlar bara om alla över trettioårsåldern. Faktum är att sökandet efter "fontänen" har nått en all-time frenesi, eftersom konsumenterna betalar mer och mer pengar jagar efter nya, bättre och förbättrade krämer, toner och potions hoppas bara på ett mirakel i en burk som kommer att radera och sedan stoppa rynkorna och sväva.
dermalogica-facial-for-men.jpg

Suga muskler i ansiktet dra ner huden; Du ser resultatet av det när du bevittnar nasal labia-veckor, jugglar och påsar på käken och ögonbrynen som verkar vara lägre än vanligt. Det har rapporterats att våra ansiktsmuskler ansiktsbehandling Göteborg kan förlänga så mycket som en halv tum efter ålder femtiofem. Vi bevittnar säkert förlängning i våra armar, ben och skinkor. armarna blir blabba, inre lår förlorar sin fasthet och den en gång fasta därrieren börjar glida in i vår övre lår. Ansiktet förlorar också sin fasthet. Åldrande är inte vad det brukade vara men även när vi saktar processen med bra näring och motion, visar våra ansikten stress - och vår ålder.

Här är fem områden i ansiktet som kan få oss att bli äldre än våra år när musklerna börjar tappa sin ton och huden förlorar sin elasticitet:

Pannan och ögonen

Pannmuskeln, frontalisen, löper vertikalt från hårlinjen till ögonbrynen. När denna muskel atrophies, det förlänger och negativt påverkar ögonbrynen genom att lägga gravitationsvikt som gör att brynen sänks och det är när horisontella linjer utvecklas på pannan. Denna nedåtriktade åtgärd stör också ögonlocken och de börjar visa linjer eller veck och ögonlocken kan bli "huva". Hooded ögon är mycket vanliga; Dessa tunga lock kan försvaga din syn och göra en titt arg eller trött.

Ögonbrynen sitter på toppen av obicularis occuli-muskeln som omger varje öga. Obicularis occuli och frontalis muskler är muskler vi använder för att "höja våra ögonbryn". När panna muskeln atrophies, det finns en märkbar minskning i avståndet mellan ögonbrynen och ögonfransarna. Om du inte kan se din ögonskugga, är det förmodligen eftersom ögonlocket är slingrande, rynkor eller vikning.

Nacke:

Platysma-muskeln i nacken är väldigt stor jämfört med ansiktets övriga muskler; Det går från övre bröstområdet genom nacken till det nedre kindområdet. När den här stora muskeln atrofierar, är den ganska märkbar, vilket resulterar i den fruktade kalkonvattnet, dubbelhakan och den horisontella nacklinjen. Den goda nyheten är att dessa muskler lätt kan konditioneras med motstånd och tunga.

Övre kinder och nedre kinder

Övre kindmusklerna, zygomaticus och levitorer anker i håret men den andra änden av denna 12-deliga muskelgrupp sätter in under munmuskeln. När dessa tunga muskler förlorar sin kamp med gravitation börjar de långsträckta musklerna "poola" i musklerna nära munnen och nedre munnen, vilket resulterar i veck längs munnen, påsar och jowls, nedåtvända munhörn och en mindre än raffinerad käke.

Åldrande ansikten har tre val:

1. Gör ingenting

2. Invasivt förfarande

3. Ansiktsövning

Precis som träningsformer och konturer kroppen kan träning för ansiktet forma och konturera ansiktet. Vad händer när specifika övningar används för ansiktet? Musklerna blir starkare och huden blir elastisk; Efter några veckor rehabiliterar ansiktsmusklerna och användaren ser ut uppdaterad eftersom den luddiga huden har blivit återupplivad med syrgasflöde som flyter till vävnaderna.

Hur väljer man ett ansiktsövningsprogram som ger de bästa resultaten? Motstånd och isometriska sammandragningar omformar kroppen och samma principer kommer att rehabilitera ansiktet.

Det har varit kontroverser angående effekten av ansiktsövningar. Den största missuppfattningen är att tänka förknippade grimasser ger den typ av sammandragning som kommer att lyfta, dra åt och förkorta ansiktsmusklerna. De gör det inte. Överdriven skrynkling och scrunching ansiktet kommer att bidra till ytterligare rynkor och sträckning av huden.

I ansiktet är musklerna knutna till benet på ena änden; den andra änden sätter in i en annan muskel eller i huden. För att uppnå resistans måste musklerna och huden förankras. Endast när muskeln är förankrad kan en motståndskontraktion inträffa och när detta händer svarar muskeln genom åtdragning och ompositionering. Ansiktet ser yngre ut eftersom musklerna, precis under huden, är i mycket bättre fysiskt tillstånd.

Except for the 11th edition American History pages, the content of this site is copyright © 2010 by WikiNotes.wikidot.com and may not be copied or redistributed. It is protected at www.myows.com.